Lidmaatschap

Lid worden van Wandelsportvereniging Willen is Kunnen Vlissingen

Wandelsport Vereniging “Willen is Kunnen” (WIK) is een actieve wandelvereniging uit Vlissingen met ca. 80 leden en een grote groep vrijwilligers, die gedurende het gehele jaar diverse leuke wandelevenementen organiseert.

Onze verenging is opgericht op 10 mei 1966 en aangesloten bij de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN).
Onze wandeltochten met verschillende afstanden bieden zowel de recreant als de meer geoefende wandelaar alle ruimte de gewenste afstand te wandelen.

Naast de wandeltochten zoals vermeld op deze website en in het programmaboekje organiseert de vereniging voor haar leden (en introducés) ook busreizen naar diverse wandelevenementen in Nederland en België.

De contributie bedraagt:
All-in lid:
€ 7,50 per maand. Dit is inclusief deelname aan alle verenigingsactiviteiten met uitzondering van onze recreatiewandelingen op woensdagochtend.
Basis lid:
€ 3,50 per maand. Dit is inclusief deelname aan alle verenigingsactiviteiten met uitzondering van de onze recreatiewandelingen op woensdagochtend en busreizen. Voor de busreizen geldt een eigen bijdrage van € 5,- voor vervoer per busreis en het zelf voldoen van de inschrijfkosten voor de tocht.
Jeugdlid (tot 18 jaar):
€ 5,– per maand. Dit is inclusief deelname aan alle verenigingsactiviteiten.

Lidmaatschap van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN):

Wanneer u lid wilt worden van onze vereniging kunnen wij u ook eenvoudig en snel aanmelden als lid van KWbN. Dit is natuurlijk niet verplicht maar heeft voor u wellicht veel voordelen. U leest er alles over op www.kwbn.nl

Overweegt u dus een lidmaatschap van KWbN naast het lidmaatschap van onze vereniging geef dan in het formulier hieronder bij opmerking duidelijk aan welk lidmaatschap van KWbN uw voorkeur heeft.

Wilt u ook lid worden?

Vul dan onderstaand formulier in. Na het versturen van uw aanmelding nemen wij snel contact met u op.

Onze sponsors